Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439   

oxxo alapOXXO LIFE

KEMÉNY SPORTOLÓKNAK
Ha igazán keményen sportolsz és több energiára van szükséged akkor a LIFE egy tökéltes megoldás számodra. Rengeteg vitamin van benne és egyáltalán nem tartalmaz stimuláns összetevőt, sem koffeint, sem taurint.

FIATALOK SZÁMÁRA
Az OXXO Life fogyasztása fiatalok számára sem ellenjavallt, hiszen semmiféle stimuláns összetevőt nem tartalmaz. A benne lévő szőlőcukor jótékonyan befolyásolja a fizikai és szellemi teljesítőképességet akár a tanulást is.

oxxo alap


TÖKÉLETES MEGOLDÁS SPORTOLÓKNAK

Az OXXO ENERGY DRINK több, mint két évig fejlesztette kifejezetten sportolók számára ezt az energiaitalt, amely hozzájárul a rendszeres sportolás esetén a fizikai teljesítőképesség nőveléséhez, továbbá egyben fedezi a napi vitaminszükségletet is. Ha még tanulsz is melette akkor frissen tartja elmét, mindenféle káros mellékhatás nélkül.


AZ ENERGIAITALBAN


ÁSVÁNYVÍZ

Minden OXXO energiaital kizárólag
100% színtiszta, természetes ásványvízzel készül. Ezzel is biztosítjuk a prémium minőséget fogyasztóink számára.


SZŐLŐCUKOR

A szőlőcukor a leggyorsabb "instant" energiaforrás, mivel szinte azonnal felszívódik. Gyors felszívódása miatt hirtelen növeli a vércukor- és inzulinszintet, ami kedvez a tápanyagok izomba "pumpálásának", így ez egyik legideálisabb anyag a szervezeted számára sportolás közben.


VITAMINOK

A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Mivel kellő mennyiségben nem mindig tudunk fogyasztani, ezért tápanyag bevitele formájában szükséges hozzájutnunk.


NIACIN

A niacin vízben oldódó vitamin. Fontos a szerepe a sejtek energia-háztartásában és a DNS lánc kijavításában, továbbá egy természetes koleszterinszintet is szabályozni képes anyag.


OXXO ENERGY DRINK

ismerd meg mi van a palackon belül


oxxo alap

CLASSIC

Energiához adott klasszikus íz
minden napszakban ha energiára van szükséged.


oxxo alap

KÉKSZŐLŐ-SZEDER

Egyedülálló, buja ízvilág ami egyszere ad energiát, vad és simogató érzést minden palackban.


oxxo alap

BODZA-MENTA

Eredeti bodza és menta ízek kavalkádja. Energia és a legizgalmasabb hűsítő érzés egyben.


oxxo alap

CUKORMENTES

A cukormenets élethez a legjobb málna íz, amely mindig elkényezteti egy ki édes érzéssel.

 
hogyan1

HOGYAN HAT RÁD

Az OXXO energiaital legfontosabb alkotó elemei egy bizonyos ideig fokozzák a szervezeted teljesítőképességét és az ébrenlétet.
Ezek segítenek számodra, amikor szükséged van egy kis plusz energiára.
 


BÁRMIKOR IHATOD

Ha sokat utazol, vezetéshez. Tanuláshoz, vizsgák előtt, ha sokat kell rövid idő alatt megtanulnod. Munkahelyen ha fáradt vagy és nem tudtad magad kipihenni éjszaka. Társaságban, ha szeretnél egy kicsit felpörögni. Sportoláshoz - OXXO ENERGY DRINK LIFE - ha szükséged van egy kis többlet energiára.


 

LEGYÉL BAJNOK

Az OXXO RACING már többször bizonyította, hogy az OXXO ENERGY DRINK segítségével nincs leküzdhetetlen akadály. A “legnagyobb" motorsportban két Európa-bajnoki címet szerzett 2014-2015-ben.Legyél bajnok abban amit csinálsz, mi energiát adunk neked ehhez.
EGY CSAPAT AMI TELE VAN ENERGIÁVAL

 

VIDD MAGADDAL

Az OXXO ENERGY DRINK KÉKSZŐLŐ-SZEDER fontos útitársad lehet a hosszú úton, legyen az kirándulás, nyaralás vagy üzleti út. Segít számodra, hogy végig a vezetésre tudj koncentrálni.


 
Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439