Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439   

oxxo alapOXXO SUGAR FREE 

CUKORMENTESEN
Ez az energiaital kifejezetten azok számára, akik nem szeretnének vagy nem szabad cukrot fogyasztaniuk mivel szénhidrátot: < 0,5 g ebből cukrot: < 0,5 g. tartalamaz.

CUKORMENTES KÉNYEZTETÉS
Már az első korty után a firiss málna íze egy kis májusi pillanatot varázsol számodra még cukor nélkül is. Így az energiaital egyszere hat üdítően és lát el energiával.

oxxo alap


ZÖLD KÁVÉ JÓTÉKONY HATÁSA

A zöld kávé kivonata is erős antioxidáns tulajdonságú. A zöld kávé esetén epidemiológiai bizonyítékok állnak rendelkezésre arról, hogy csökkentik a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát. A pörköletlen zöld kávé szemekből készített kivonat jó hatással volt az emelkedett vércukorszintre, tehát fogyasztása több okból is előnyös, mivel a magas vércukorszint növeli a szívroham és szélütés illetve egyéb egészségügyi problémák kockázatát.


AZ ENERGIAITALBAN


ÁSVÁNYVÍZ

Minden OXXO energiaital kizárólag
100% színtiszta, természetes ásványvízzel készül. Ezzel is biztosítjuk a prémium minőséget fogyasztóink számára.


KOFFEIN

A koffein több mint 60 növényben megtalálható. A koffein az emberi szervezetre úgy hat, hogy stimulálja a test egyes funkcióit, így jótékony hatással van a koncentrációra, és növeli az éberséget.


VITAMINOK

A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Mivel kellő mennyiségben nem mindig tudunk fogyasztani, ezért tápanyag bevitele formájában szükséges hozzájutnunk.


SZINEZÉK

A cukormentes energiaitalnál is ügyletünk a természetességre, mivel az energiaital nem tartlamaz mesterséges színezéket. Hibiszkusz sűrítménnyel és répa sűrítménny érjük el a gyöngyöző piros színt számodra.


OXXO ENERGY DRINK

ismerd meg mi van a palackon belül


oxxo alap

CLASSIC

Energiához adott klasszikus íz
minden napszakban ha energiára van szükséged.


oxxo alap

KÉKSZŐLŐ-SZEDER

Egyedülálló, buja ízvilág ami egyszere ad energiát, vad és simogató érzést minden palackban.


oxxo alap

BODZA-MENTA

Eredeti bodza és menta ízek kavalkádja. Energia és a legizgalmasabb hűsítő érzés egyben.


oxxo alap

LIFE

Sportoláshoz fejlesztett speciális
ital amely energetizál koffein és taurin mentesen is

 
hogyan1

HOGYAN HAT RÁD

Az OXXO energiaital legfontosabb alkotó elemei egy bizonyos ideig fokozzák a szervezeted teljesítőképességét és az ébrenlétet.
Ezek segítenek számodra, amikor szükséged van egy kis plusz energiára.
 


BÁRMIKOR IHATOD

Ha sokat utazol, vezetéshez. Tanuláshoz, vizsgák előtt, ha sokat kell rövid idő alatt megtanulnod. Munkahelyen ha fáradt vagy és nem tudtad magad kipihenni éjszaka. Társaságban, ha szeretnél egy kicsit felpörögni. Sportoláshoz - OXXO ENERGY DRINK LIFE - ha szükséged van egy kis többlet energiára.


 

LEGYÉL BAJNOK

Az OXXO RACING már többször bizonyította, hogy az OXXO ENERGY DRINK segítségével nincs leküzdhetetlen akadály. A “legnagyobb" motorsportban két Európa-bajnoki címet szerzett 2014-2015-ben.Legyél bajnok abban amit csinálsz, mi energiát adunk neked ehhez.
EGY CSAPAT AMI TELE VAN ENERGIÁVAL

 

VIDD MAGADDAL

Az OXXO ENERGY DRINK KÉKSZŐLŐ-SZEDER fontos útitársad lehet a hosszú úton, legyen az kirándulás, nyaralás vagy üzleti út. Segít számodra, hogy végig a vezetésre tudj koncentrálni.


 
Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439