Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439   

oxxo alap


OXXO BODZA-MENTA

FRISSÍTŐ ENERGIA

A bodza üdítő íze és a menta frissítő ereje külön-külön is közismert, de ez a házasítás mégis egyedülálló. Magyarországon az OXXO Energy Drink az első, aki hagyományos bodza ízű, különlegesen frissítő energiaitalt dob piacra.


BODZAVIRÁG A NAGYI KERTJÉBŐL

A bodza virágból készült szörp gyermekorunkat idézi. Nyári kánikulában nagyi mindig elővarázsolta nekünk ezt a hűsítő italt. A bodza virág ízét és zamatát, illatát varázsoltuk a palacka számodra, hogy a hűsítő érzés melett a gyermekkorod emlékei is visszatérjenek egy pár pillanatra.

oxxo alap


BODZAVIRÁG ILLAT

Különleges emléket idéz a bodzavirág illata, mivel rögtön gyermekkorunk hűsítő bodza itala jut róla eszünkbe, ezért az ize és illata az agyban is hűsítő érzést válthat ki. Ez a különleges hatás is garantálja, hogy testben, lélekben és szellemben is friss és energiával töltött leszel fogyasztása után.


AZ ENERGIAITALBAN


ÁSVÁNYVÍZ

Minden OXXO energiaital kizárólag
100% színtiszta, természetes ásványvízzel készül. Ezzel is biztosítjuk a prémium minőséget fogyasztóink számára.


KOFFEIN

A koffein több mint 60 növényben megtalálható. A koffein az emberi szervezetre úgy hat, hogy stimulálja a test egyes funkcióit, így jótékony hatással van a koncentrációra, és növeli az éberséget.


VITAMINOK

A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Mivel kellő mennyiségben nem mindig tudunk fogyasztani, ezért tápanyag bevitele formájában szükséges hozzájutnunk.


NIACIN

A niacin vízben oldódó vitamin. Fontos a szerepe a sejtek energia-háztartásában és a DNS lánc kijavításában, továbbá egy természetes koleszterinszintet is szabályozni képes anyag.


OXXO ENERGY DRINK

ismerd meg mi van a palackon belül


oxxo alap

CLASSIC

Energiához adott klasszikus íz
minden napszakban ha energiára van szükséged.


oxxo alap

KÉKSZŐLŐ-SZEDER

Egyedülálló, buja ízvilág ami egyszere ad energiát, vad és simogató érzést minden palackban.


oxxo alap

LIFE

Sportoláshoz fejlesztett speciális
ital amely energetizál koffein és taurin mentesen is


oxxo alap

CUKORMENTES

A cukormenets élethez a legjobb málna íz, amely mindig elkényezteti egy ki édes érzéssel.

 
hogyan1

HOGYAN HAT RÁD

Az OXXO energiaital legfontosabb alkotó elemei egy bizonyos ideig fokozzák a szervezeted teljesítőképességét és az ébrenlétet.
Ezek segítenek számodra, amikor szükséged van egy kis plusz energiára.
 


BÁRMIKOR IHATOD

Ha sokat utazol, vezetéshez. Tanuláshoz, vizsgák előtt, ha sokat kell rövid idő alatt megtanulnod. Munkahelyen ha fáradt vagy és nem tudtad magad kipihenni éjszaka. Társaságban, ha szeretnél egy kicsit felpörögni. Sportoláshoz - OXXO ENERGY DRINK LIFE - ha szükséged van egy kis többlet energiára.


 

LEGYÉL BAJNOK

Az OXXO RACING már többször bizonyította, hogy az OXXO ENERGY DRINK segítségével nincs leküzdhetetlen akadály. A “legnagyobb" motorsportban két Európa-bajnoki címet szerzett 2014-2015-ben.Legyél bajnok abban amit csinálsz, mi energiát adunk neked ehhez.
EGY CSAPAT AMI TELE VAN ENERGIÁVAL

 

VIDD MAGADDAL

Az OXXO ENERGY DRINK KÉKSZŐLŐ-SZEDER fontos útitársad lehet a hosszú úton, legyen az kirándulás, nyaralás vagy üzleti út. Segít számodra, hogy végig a vezetésre tudj koncentrálni.


 
Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439