Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439   

oxxo alap


OXXO - KÉKSZŐLŐ-SZEDER

IGZÁN VAD ÉS BUJA ÍZ 
Az OXXO WILD buja, az energiaitalok közt különlegesen egyedi kékszőlő-szedres ízvilága már az első korty után is garantáltan elbűvöl.

VITAMINOKBAN GAZDAG
Hozzáadott vitamintartalma segít a szükséges napi vitamin igényt kielégíteni. Így gondoskoduk a vitamionokról az izgalmas energia ital egyben egy vitamios kert is.

oxxo alap


HÉTFÉLE GYÓGYNÖVÉNNYEL

Az aloe vera, a zöld tea és a mate tea hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez és segítheti az imunrendszert, továbbá jelentős az antioxidáns-tartalmuk van. A gingko hatékonyan javíthatja az agy vérellátását, míg a damiana Közép-Amerikában évszázadok óta ismert vágyfokozó növény. A guarana segít a teljesítmény fokozásában, míg a schizandra energetizál és sikeresen javíthatja a közérzetedet.


AZ ENERGIAITALBAN


ÁSVÁNYVÍZ

Minden OXXO energiaital kizárólag
100% színtiszta, természetes ásványvízzel készül. Ezzel is biztosítjuk a prémium minőséget fogyasztóink számára.


KOFFEIN

A koffein több mint 60 növényben megtalálható. A koffein az emberi szervezetre úgy hat, hogy stimulálja a test egyes funkcióit, így jótékony hatással van a koncentrációra, és növeli az éberséget.


VITAMINOK

A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Mivel kellő mennyiségben nem mindig tudunk fogyasztani, ezért tápanyag bevitele formájában szükséges hozzájutnunk.


GYŐGYNÖVÉNYEK

Gyógynövénynek a bennük lévő hatóanyagok miatt jótékony akár gyógyító hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. Ezt ősi hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján lehet serkentő vagy gyógyászati célokra használni.


OXXO ENERGY DRINK

ismerd meg mi van a palackon belül


oxxo alap

CLASSIC

Energiához adott klasszikus íz
minden napszakban ha energiára van szükséged.


oxxo alap

BODZA-MENTA

Eredeti bodza és menta ízek kavalkádja. Energia és a legizgalmasabb hűsítő érzés egyben.


oxxo alap

LIFE

Sportoláshoz fejlesztett speciális
ital amely energetizál koffein és taurin mentesen is


oxxo alap

CUKORMENTES

A cukormenets élethez a legjobb málna íz, amely mindig elkényezteti egy ki édes érzéssel.

 
hogyan1

HOGYAN HAT RÁD

Az OXXO energiaital legfontosabb alkotó elemei egy bizonyos ideig fokozzák a szervezeted teljesítőképességét és az ébrenlétet.
Ezek segítenek számodra, amikor szükséged van egy kis plusz energiára.
 


BÁRMIKOR IHATOD

Ha sokat utazol, vezetéshez. Tanuláshoz, vizsgák előtt, ha sokat kell rövid idő alatt megtanulnod. Munkahelyen ha fáradt vagy és nem tudtad magad kipihenni éjszaka. Társaságban, ha szeretnél egy kicsit felpörögni. Sportoláshoz - OXXO ENERGY DRINK LIFE - ha szükséged van egy kis többlet energiára.


 

LEGYÉL BAJNOK

Az OXXO RACING már többször bizonyította, hogy az OXXO ENERGY DRINK segítségével nincs leküzdhetetlen akadály. A “legnagyobb" motorsportban két Európa-bajnoki címet szerzett 2014-2015-ben.Legyél bajnok abban amit csinálsz, mi energiát adunk neked ehhez.
EGY CSAPAT AMI TELE VAN ENERGIÁVAL

 

VIDD MAGADDAL

Az OXXO ENERGY DRINK KÉKSZŐLŐ-SZEDER fontos útitársad lehet a hosszú úton, legyen az kirándulás, nyaralás vagy üzleti út. Segít számodra, hogy végig a vezetésre tudj koncentrálni.


 
Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439