Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439   

hirek header2
Friss hírek az OXXO világából


  • Default
  • Title
  • Date
  • RandomTudtad, hogy ásványvíz
alapú az energia ital?

Amikor OXXO ENERGY DRINK -et iszol akkor a legjobb minőségű, tiszta Óbudai Gyémánt ásványvizet fogyasztod. Ennek alapján az OXXO ENERGY DRINK az egyetlen magyar energia ital amely ásványvíz alapú és így biztosítjuk a legkiválóbb prémium minőséget számodra.
water

 uzemanyagTudtad, hogy a második
üzemanyag az energia ital?

Amikor vezetsz fontos a koncentráció, mivel ezzel megelőzheted a baleseteket. Az OXXO ENERGI DRINK segít, hogy a biztonságosan célba érj legyen az nappal vagy éjszaka. Hosszú úton éberen tart legyen az kirándulás vagy üzleti út. Az OXXO ENERGY DRINK segít, hogy stabilan úton tartson téged és így az autódat.


 
Tudtad, hogy kétszer annyi ideig
hat dupla koffein nélkül is?

Az OXXO ENERGY DRINK KÉKSZŐLŐ-SZEDER energiaital amelybe hétféle növény / tea keverékét tettük bele számodra. Az energiaitalban lévő a gyógynövények és a zöld teák éberségre gyakorolt hosszan tartó hatása segít, hogy megduplázzuk az energiaital hatását.
lighting

 energyTudtad, hogy létezik koffein
és taurin mentes energiaital?

Az OXXO ENERGY DRINK LIFE -ot sportolók számára fejlesztettük, mivel nem tartalmaz taurint és koffeint. Úgy állítottuk össze az összetevőket, hogy ha sportolsz kiváló energia többletet adjon számodra. A koffein és taurin nélkül energiaital szinte egyedülálló az energiaital piacon.


 

 

 ENERGIÁVAL TÖLTVE HA SZÜKSÉGED VAN RÁ

AZ OXXO ENERGIAITALOK ÖSSZETEVŐI SPECIÁLISAN
AHHOZ LETTEK TERVEZVE AMIT CSINÁLSZ

oxxo break

oxxo tanulashoz
oxxo sport
oxxo munkaban2
oxxo tarsasagban
cukormentesen2

Kapcsolat     facebook logo button      instagram logo+36 30/193-6439